Arbetsskor, Kontorsstolar & Ståmattor

Med Ergonomi i Fokus - För en hälsosammare arbetsplats

Lajapro levererar Arbetsskor, kontorsstolar och ståmattor av högsta kvalitet och komfort med ergonomi i fokus för just ert företag. Vad man står och sitter på under sin arbetsdag är helt avgörande för hur bra man kan utföra sina arbetsuppgifter. Med ergonomiska skor, stolar och mattor säkerhetsställer ni att er personal ges en så bra chans som möjligt att göra sitt bästa på företaget. Det är det vi är experter på. Göra ert företag så attraktivt och effektivt som möjligt för er personal. Nöjd personal, ger nöjda kunder, som i sin tur ökar ert företags chanser att växa och utmana er marknad. Vi på Lajapro väljer våra leverantörer med största omsorg för att kunna tillhandahålla och leverera de bästa ergonomiska produkterna på marknaden.

Alla använder vi skor, passar dina till ditt jobb?

Allt börjar med fötterna och det är därför viktigt att ta hand om dem. Våra arbetsskor tillverkas av finska Laitosjalkine OY. Vi har valt dem som vår leverantör för att deras skor har visat sig ha väldigt goda ergonomiska egenskaper, hög hållbarhet och med snygg design. Skor är något som behövs i alla yrken och vi tillhandahåller arbetsskor som passar just ert företag!

Vad står du på?

För en friskare kropp på jobbet. Tyska Werksitz GmbH är vår leverantör av ståmattor. Vi träffar ofta personal som arbetar stående under längre perioder i sitt arbete. Tyvärr är det allt för ofta de får ont i fötter, knän och rygg för att de belastar kroppen på ett onaturligt sätt. Det är här våra ståmattor kommer in! Vi är så säkra på att våra ståmattor håller högsta kvalitet att vi ger er fem års garanti.

Sitter du bekvämt?

Kontorsstolar för ditt välbefinnande från vår leverantör, litauiska Tronhill. För personal som arbetar sittandes under längre perioder är valet av stol helt avgörande för personens välbefinnande. Tyvärr är det många som belastar sin kropp felaktig och därmed inte kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Välj våra kontorsstolar så kan ni fokusera på ert arbete fullt ut. 

Vi på Lajapro vet hur vanligt förslitningsskador är och vi hjälper er gärna att förebygga dessa så att ni kan fortsätta att fokusera på era arbetsuppgifter. Allt för att ni ska få en hälsosammare arbetsplats för er personal. Söker ni ergonomiprodukter av högsta kvalitet, då har ni kommit rätt.

Arbetsskor, kontorsstolar, ståmattor

Fler nyheter